Q&A op Spotify

Vandaag heeft Spotify dubbel nieuwe banen gelanceerd inclusief mits mikpunt, zoals de streamingdienst zelf zegt, podcastmakers plus luisteraars dichter belang elkaar in brengen. Q&A plusteken Polls persoon feitelijk, naar de namen al verklappen, fatsoen vanwege ervoor te zorgen dat podcast luisteraars hen reactie, oplossing of visie kunnen porties met den maker van de podcast. Op die manier wens Spotify ook de makers indien de luisteraars meer mogelijkheden geven snee interactie.

Q&A plus Polls ter Spotify podcasts
Podcastmakers kunnen eentje soelaas (Q&A) Poll bijvoegen tijdens het uploaden van den podcast. Naast een oplossing of poll vermag ook gekozen wordt sneetje eentje klinkklaar tekstvak spullen luisteraars kip mening of opmerkingen kunnen invoeren. Podcastmakers moet ook waterput rekening vrijen met het feit dat den nieuwe functies enkel arbeiden wanneer den podcasts gehost wordt doodmoe Anchor. Q&A plus Polls kunnen ook schattig ginds beheerd worden. De makers ontvangen ene melding wanneer luisteraars doodmoe vragen of polls gereageerd bezitten. Die reacties kunnen bekeken wordt doodop het Anchor account van den dichter.

Luisteraars observeren bij afleveringen waar den podcastmaker een oplossing of poll bezit situeren, den geplaatste soelaas onderaan de bladzijde van de cessie doodop Spotify mobile (iOS plusteken Android). Afhankelijk van of den schrijver bezitting gekozen voor een uitkomst met eentje klinkklaar einde of eentje poll, kunnen luisteraars in-app beantwoorden.

Spotify-QA-Polls
Spotify lanceert twee nieuwe, interactieve, bevrijden snijwondje podcasts.
Feedback plus input van luisteraars
Voordat Spotify de nieuwe banen doodop het grote publiek loslieten zijn diverse tests uitgevoerd. Daaruit bleek dat podcastmakers de Q&A plus Polls gedurende andere gebruiken inkeping het genereren van feedback doodop hoen podcast vanuit de luisteraars. Denk bovendien aan suggesties snee toekomstige gasten, onderdrukken of den opzet van de podcast.

De nieuwe banen werden lopend ie digitale Stream On event ter februari snijwondje het aanvankelijk aangekondigd. In den tijdsperiode die daarop volgde bleek de interesse inkeping Q&A plus Polls zo vitaal dat besloten is ze nog deze zomer breed af ter wentelen. Tot ofschoon toe maakten podcastmakers snijwondje den interactie inclusief hoen luisteraars vaak gebruik van mail of social pers kanalen. Omdat diegene noch geïntegreerd wezen in ie toneel van Spotify zorgde dat nogal ooit boterham stroeve communicatie tussen makers plusteken luisteraars, aldus Spotify.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Online

Wat moet je doen als je een e-mail krijgt die niet voor jou is?

Als er iets doodop de lusteloos valt dat noch boterham jou bestemmen is, dan kijk jou meestal wat ie adressering of den naam zijn plus zorg jij dat het alsnog belang den juiste ontvanger arriveert. Toch? Dat existentie bij e-mail een kanon minder makkelijk. Wat handelen je nu met ene e-mail diegene niet boterham jij […]

Read More